Skip to content
Sport

Dacia lansează o ediție specială de Duster. Vezi ce facilități speciale are

Dacia a lansat o editie speciala de Duster in colaborare cu Orange. Preturile variaza intre 15.400 si 19.100 euro

Dacia a lansat editia speciala Connected by Orange, o varianta de Duster dezvoltata impreuna cu operatorul francez de telefonie mobila. Masina are WiFi la bord, jante din aluminiu de 16 inci si sistem de asistenta video la parcare. Sunt disponibile doua motoare – 1,6 litri benzina si 1,5 litri diesel, iar preturile sunt intre 15.400 euro si 19.100 euro, TVA inclus. Oficialii Dacia nu au dat estimari de vanzari, insa editiile speciale din trecut s-au vandut in 1.000-2.000 de exemplare. Dacia a mai lansat o editie speciala impreuna cu Oange: un Sandero, in toamna lui 2010.

La doi ani de la ultima evolutie majora a modelului Duster, Dacia prezinta in Romania, editia speciala Dacia Duster Connected by Orange. Acest model are un design menit sa accentueze stilul robust si modern al SUV-ului Dacia. Interiorul beneficiaza de o tapiterie textila noua, de volan si schimbator de viteze imbracate in piele si de scaune fata incalzite, potrivit companiei.

Modelul dispune de sistemul de asistenta video la parcare. Imaginile captate de camera video dispusa in spatele masinii sunt proiectate pe ecranul sistemului de navigatie multimedia MediaNav, usurand astfel sarcina soferului in timpul manevrelor efectuate in marsarier.

Lista dotarilor cuprinde, printre altele, comanda electrica pentru geamurile fata si spate, sistemul de aer conditionat si sistemul Cruise Control. Editia Speciala Dacia Duster este disponibila in doua variante de motorizare.

 

Pana la sfarsitul lunii septembrie 2015 au fost vandute aproape 800 000 de exemplare ale SUV-ului Dacia, din care peste 760 000 au fost livrate pe pietele internationale. In Romania circula 35.000 de masini Duster, potrivit site-ului 0-100.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *