Skip to content
Economic Știri

Dacia Logan, blocuri optice noi. Vor fi incluse în noua generație?

wikimedia.org

Dacia a introdus un face-lift pentru modelele sale, iar modificările sunt introduse și pe versiunile sub brandul Renault.

O serie de fotografii prezentate de Profit.ro surprind noile modificări ale unui Logan, cu faruri care poartă semnătura luminoasă a mărcii Renault și stopuri cu un nou design ce pare că utilizează, de asemenea, lumini LED.

Noile farurile pot fi regăsite deja pe noile versiuni ale gamei Logan/Sandero pe piețele europene, însă stopurile sunt noi și ne duc cu gândul la versiuni revizuite ale Logan și Sandero.

O variantă ar fi piața din Rusia, unde sunt lansate noile Sandero și Logan Stepway, sub brandul Renault, altă variantă ar fi nordul Africii și Africa de Sud, unde de asemenea modelele Dacia sunt vândute cu sigla Renault.

Și într-un caz, și în celălalt, o mare parte din mașini sunt produse tot la uzina din Mioveni, Argeș, dar reprezintă doar un mic procent din totalul producției românești.

În ceea ce privește modelele Sandero și Logan vândute sub sigla Dacia, acestea se pregătesc deja de o nouă generație.

Primul care va beneficia de o lansare va fi Sandero, cel mai probabil în toamnă, la Frankfurt.

Acesta va fi construit pe noua platformă CMF a Alianței Renault Nissan Mitsubishi și va avea un design complet nou, care va surprinde cu siguranță.

Logan va urma, la o distanță nu foarte mare de Sandero, posibil la Geneva 2020.

Profit.ro
Profit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *