Skip to content
Sport

Dacia nu se lasă mai prejos și prezintă noua variantă Duster: Wi-Fi onboard, jante noi și cameră de marșarier

Dacia nu se lasă mai prejos și ține pasul cu tehnologia.

Modelul Duster Connected by Orange aduce pentru prima dată pe un model al mărcii Internet, cameră de marșarier și un nou design pe jante.

Dacia Duster Connected by Orange are un preț de lansare de 15.400 de euro cu TVA pentru versiunea 4×2, echipata cu motorizarea pe benzina 1.6 16V, de 114 CP, si 19.100 euro pentru versiunea 4×4, echipata cu motorul diesel 1.5dCi de 109 CP.

Mașina este echipată cu un dispozitiv WI-FI on board prin care este asigurat accesul permanent la internet. Totodată, permite conectarea a până la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, la un trafic lunar de 12 GB inclus timp de doi ani.

SUV-ul este echipat cu jante de aluminiu de 16 inch, Noir Diamanté. Ornamentele cu aspect de crom satinat și carcasele oglinzilor exterioare „Dark Metal” contrastează plăcut cu noua nuanță a caroseriei, Vert Altai.

Interiorul are tapițerie textilă, volanul și schimbătoruld e viteze sunt îmbrăcate în piele, iar scaunele din față sunt încălzite, potrivit b1.ro.

Dacia Duster Connected by Orange dispune, în exclusivitate, de sistemul de asistență video la parcare. Imaginile captate de camera video dispusă în spatele mașinii sunt proiectate pe ecranul sistemului de navigație multimedia MediaNav, ușurând astfel sarcina șoferului în timpul manevrelor efectuate în marșarier.

La rândul sau, sistemul MediaNav care echipează Duster Connected by Orange dispune de o interfață cu afișaj color. Datorită sistemului Bluetooth, aceasta permite ascultarea, în audio-streaming, a fișierelor audio înregistrate pe smartphone. Lista dotărilor cuprinde, printre altele, comanda electrică pentru geamurile față și spate, sistemul de aer condiționat și sistemul Cruise Control.

Ediția specială Dacia Duster Connected by Orange vine cu motorizarile Euro 6, 1,6 litri benzină 114 CP și 1,5 diesel 109 CP, disponibile cu tracțiune față sau integrală. Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start. În plus, funcția Eco Mode permite șoferului să adopte un stil de condus economic, care îi va permite să diminueze consumul de carburant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *