Dacia plusează în Germania și vine cu un mare discount pentru Spring

Sursa foto: Facebook

După eliminarea subvenției de stat de către Germania, pentru vehiculele electrice, constructorii auto au anunțat că susțin din resurse proprii sumele pe care clienții ar fi trebuie să le primească. Sumele au ajuns până la 4.500 de euro, în funcție de perioada de livrare.

Acum, Dacia plusează și vine cu o reducere și mai mare pentru clienți, pentru o perioadă limitată, conform datelor analizate de Profit.ro.

Dacia încearcă să accelereze vânzările de automobile electrice în Europa, după cum reiese din politica de prețuri anunțate pe mai multe piețe. În Germania, discountul anunțat de marca Dacia pentru modelul Spring depășește orice așteptare, pentru că ajunge la un nivel fără precedent. „Spring cu un bonus electric de 10.000 de euro”, anunță Dacia Germania clienții, dar precizează că oferta este valabilă până pe 31 martie.

Reducerea de preț vine după bonusul de 4.500 de euro, acordat pentru mașinile care fuseseră comandate în 2023 și aveau termen de livrare până pe 31 decembrie, sau 3000 de euro, pentru mașinile comandate cu livrare în 2023, în primul trimestru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: