Dacia prezintă noile versiuni Sandero, Logan și Jogger. Ce modificări au acestea

Sursa: uk.motor1.com

La aproape patru ani de la lansare, Dacia înnoiește modelele Sandero și Logan, cu un facelift care, de fapt, afectează prea puțin designul, dar aduce în schimb noutăți importante de tehnologie. Odată cu cele două modele, Jogger primește și el noutățile tehnice.

Dacia lansează Sandero, Jogger și Logan facelift, obligată de noile prevederi legale GSR2, care introduc o serie de echipamente obligatorii pe toate automobilele noi. Cele mai importante schimbări introduse pe cele trei modele, inclusiv pe versiunea Stepway a lui Sandero, care acoperă circa 60% din vânzări, sunt legate de sistemele de asistență a șoferului, care vizează printre altele alerta la schimbarea benzii și asistența la frânarea de urgență în cazul unui impact iminent, inclusiv cu pietoni sau bicicliști. Aceste tehnologii se regăsesc deja pe noul Duster 3.

Sandero facelift primește un nou nivel de echipare, Journey, corespunzător versiunii Extreme de pe Stepway. Acesta include antenă tip coadă de rechin, jante din aliaj Randia, ornamente pentru pragurile ușilor, covorașe specifice și numeroase echipamente: cartelă mâini libere, cameră de marșarier, suport detașabil pentru smartphone și organizator pentru portbagaj.

La capitolul design, modelele Logan și Sandero vor beneficia de roți Flexwheel biton Atara, în timp ce modelele Stepway și Jogger vor dispune de roți Flexwheel biton Atara Dark. În funcție de model, vor fi disponibile noile jante din aliaj Randia și Randia Dark.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: