Skip to content
Politică

Dacian Cioloș face curățenie în Guvern. Ce miniștri riscă să fie dați afară SURSE

Premierul Dacian Cioloș face curățenie în guvernul tehnocrat, astfel mai mulți miniștri riscă să fie dați afară.

Primul pe lista remaniaţilor pare să fie ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș-Cadariu, datorită gestionării defectuoase a cazului copiilor cu sindrom hemolitic-uremic .

Un alt ministru care urmează să părăsească guvernul Cioloş este cel de la Justiţie, care a gafat în privinţa ordonanţei de urgenţă privind interceptările, informează Romaniatv.net
Mai mult, ministerul mediului şi cel al fondurilor europene vor rămâne fără actualii şefi. Potrivit analiştilor politici şi oamenilor de comunicare din zona politică aceştia au fost mai mult absenţi în cele patru luni de guvernare.

„Sunt miniștri care, pur și simplu, nu există în spațiul public. De câte ori ați auzit vorbindu-se despre doamna ministru Cristiana Pașca-Palmer? În cazul în care nu știați, este ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor”, spunea fostul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Bogdan Oprea.

Totodată, Anca Paliu Dragu, ministrul Finanţelor, completează lista celor posibil emaniaţi.

 

2 comentarii la “Dacian Cioloș face curățenie în Guvern. Ce miniștri riscă să fie dați afară SURSE

  1. eliminati-l pe Curaj ! e un aberant care destabilizeaza sistemul educational ,baga materii la care nu are profesori calificati , e omul lui OPREA DE LA CARE IA 5000 DE RON FARA A FACE NIMIC E OMUL LUI PATRICIU ?VOR FI MARI REVOLTE DACA NU L SCHIMBATI 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *