Skip to content
Politică

Dacian Cioloș, făcut praf de internauți: Noi ramanem aici sa ne luptam cu penalii care ne conduc

Radio Romania Regional

Fostul premier tehnocrat și-a făcut publică decizia de a candida la alegerile europarlamentare de anul acesta, fiind cap de listă al partidului PLUS.

Anunțarea deciziei a stârnit un val de reacții negative din partea internauților și urmăritorilor paginii personale a fostului premier, mulți declarându-se dezamăgiți de decizia acestuia, acuzându-l de fugă, lașitate și non-combat:

”Dacian Ciolos, ati ales varianta cea mai lejera pentru dvs! In tara este mult mai mare nevoie de oameni ca dvs. Aici trebuie sa candidati, sa castigati si sa luptati! Pe langa valoarea dvs ati fi un bun exemplu si un magnet de implicare si pentru ali romani capabili. Fuga la Bruxelles pare un fel de dezertare, de frica de implicare, ceva in genul fostului pres Emil Constantinescu, care a renuntat sa mai candideze pe motiv ca l-a invins securitatea. Candidand la europarkamentare si nu in tara, ii dezamagiti crunt pe multi romani care si-au pus sperantele in dvs.” 

”Deci slugulita umila a Bruxelului se duce la stapan sa implementeze noi planuri ? 
Vrei creste cotele de emigranti islamisti pro terorism in Romania? 
O simpla intrebare am : te-ai scremut un an za iti infintezi partidul romania impreuna si nu ai reusit… acum ti-ai cumparat un partid facut de altii… cum vrei sa dai dovada ca esti capabil, cand cu coldea si maior in spate si milioane de $ nu ai reusit sa iti faci partid. INCOMPETENTA . ”

”Noi traim in Romania, nu la Bruxelles. Aveam nevoie de un lider aici, nu acolo. M-am inscris in partid in speranta ca voi ajuta la schimbarea clasei politice din Romania, nu de la Bruxelles. Considerati va rog acest comentariu demisia mea din partid. Mult succes in confortul vietii de la Bruxelles. Noi ramanem aici sa ne luptam cu penalii care ne conduc.” sunt doar câteva dintre sutele de reacții ale internauților.

Majoritatea îl acuză de faptul că dorește să fugă la Bruxelles din comoditate, pentru a nu se ”murdări” luptând cu adversarii politici din țară:

”Si eu am plecat din țară tot ca sa ajut Romania. Rahat. Am plecat sa imi fie bine. La fel esti si dta. 
Dezamăgire mare domne. 
Ai pierdut f mute voturi cu decizia ta”

”tot la Bruxelles e mai bine, liniste, diurna…dezamagire mare domnule.” 

”Dacian Ciolos, ati ales varianta cea mai lejera pentru dvs! In tara este mult mai mare nevoie de oameni ca dvs. Aici trebuie sa candidati, sa castigati si sa luptati! Pe langa valoarea dvs ati fi un bun exemplu si un magnet de implicare si pentru ali romani capabili. Fuga la Bruxelles pare un fel de dezertare, de frica de implicare, ceva in genul fostului pres Emil Constantinescu, care a renuntat sa mai candideze pe motiv ca l-a invins securitatea” mai sunt de părere internauții.

 

 

 

1 comentariu la “Dacian Cioloș, făcut praf de internauți: Noi ramanem aici sa ne luptam cu penalii care ne conduc

  1. Este o mare gafa acest anunt. Seamana cu o abandonare a luptei ,inainte de a incepe,Daca vreti sa dovediti ca tineti cu adevarat la acest partid, infiintat cu atatea peripetii, spuneti membrilor PLUS ca de fapt veti candida doar pentru a fi locomotiva si a obtine cat mai multe voturi dar va veti retrage ulterior asa cum a facut , foarte inteligent,si Ponta. In caz contrar, adio si n-am cuvinte ! Si puneti si o cruce mare partidului. Neagra !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *