Skip to content
Politică

Dacian Cioloș i-a făcut un cadou inedit lui Donald Tusk FOTO

Aflat în vizită la Bruxelles, premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, marți, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu care a discutat despre concluziile reuniunii UE-Turcia, absorbţia fondurilor europene şi sprijinul pentru R. Moldova. Cu această ocazie, Dacian Cioloș i-a oferit lui Donald Tusk, la finalul întrevederii, o caricatură semnată de Ștefan Popa Popa’s.

ciolos_cu_haz_98145900

După o reuniune lungă a şefilor de stat şi de guvern din UE pentru a găsi o cale de cooperare cu Turcia pe problema migranţiilor, i-am oferit preşedintelui Donald Tusk o caricatură realizată de Ştefan Popa Popa’s pentru a ne mai descreţi frunţile. Discuţia noastră însă a fost consistentă în ceea ce priveşte provocările momentului la nivel european, în ceea ce priveşte obiectivele noastre în România, precum şi în ceea ce priveşte sprijinul pentru Republica Moldova. Preşedintele Tusk nu doar că întelege demersul nostru dar ne va oferi tot sprijinul”, a scris premierul, pe pagina sa de Facebook.

Vizita oficială a lui Dacian Cioloş la Bruxelles s-a încheiat cu o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii de români din Belgia, prilej cu care a susţinut necesitatea unei mai bune valorificări a experienţei comunităţilor de români din străinătate, prin schimburi de experienţă la nivelul comunităţilor locale din România, dar şi în plan economic, informeazp antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *