Skip to content
Politică

Dacian Cioloş, la trecerea în nefiinţă a Reginei Ana: Va rămâne un simbol al nobleții, discreției și demnității

Prim-ministrul Dacian Cioloş a transmis, luni, un mesaj de condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Reginei Ana.

Şeful Executivului a declarat (într-un comunicat trimis PSnews.ro) că „Majestatea Sa Regina Ana a României va rămâne un simbol al nobleții, discreției și demnității, valori ce întregesc contribuția definitorie pe care Familia Regală a avut-o și o are pentru societatea românească”.

„Împreună cu Regele Mihai, Majestatea Sa Regina Ana a reprezentat România și i-a apărat interesele cu onoare, mândrie și dragoste de țară, trecând peste toate nedreptățile la care Familia Regală a fost supusă.

M-a îndurerat vestea plecării dintre noi a Majestății Sale, care va continua să ne inspire prin modestie, devotament și loialitate.

Sunt alături de Familia Regală a României în aceste momente de grea încercare, doresc să transmit gândurile mele de consolare și solidaritate”, a continuat Cioloş.

1 comentariu la “Dacian Cioloş, la trecerea în nefiinţă a Reginei Ana: Va rămâne un simbol al nobleții, discreției și demnității

  1. Ce pacat ca despre nici unul dintre cei de astazi care, vremelnic, conduc Ro, nu se poate spune ca apara interesele tarii sale cu onoare, mandrie si mai ales dragoste de tara; ci cu dragoste de straini….Pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *