Skip to content
Politică

Dacian Cioloș, planul surpriză pentru viitor

Fostul comisar european pentru agricultură din partea României, Dacian Cioloș, a făcut, vineri, într-un interviu acordat evz.ro, un anunț surprinzător.

Astfel, Dacian Cioloș, a afirmat că îl tentează să intre în politică, fiind interesat în susținerea unui proiect politic care să corespundă viziunii sale, nu de dragul politicii.

“La un moment dat m-ar tenta să susțin un proiect politic, mai mult decât să intru în politică, pentru că nu aș vrea să intru în politică doar de dragul de a mă afla în treabă. Dacă va apărea pe viitor posibilitatea să susțin sau să alimentez un proiect politic, care să corespundă cu viziunea mea și cu ceea ce știu eu, de ce nu? Dar nu pe termen scurt”, a declarat Cioloş.

Acesta crede cu fermitate că transformarea țării nu mai ține de un partid ori de un guvern și consideră că e necesară o reformă pe partea stângă, pentru ca mesajelor liderilor politici să fie percepute de electorat.

“Nu știu dacă trebuie să apară o alternativă la PSD sau o reformă în PSD, dar cei cu ambiții de stânga sau cu încredere în ideologia de stânga, sper că au înțeles că este nevoie de o reformă pe partea stângă, pentru ca mesajele lor să fie percepute de electoratul de stânga”, a conchis Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *