Skip to content
Politică

Dacian Cioloș, despre rezultatele mandatului său ca și comisar european

Dacian Cioloș, fostul comisar european pentru agricultură, a vorbit la un post de televiziune  despre activitatea depusă în ultimii ani în planul politicii agricole comune.

România își găsește locul în politica agricolă comună.  Rezultatele la ceea ce am făcut în ultimii 4-5 ani se vor vedea anul viitor, pe teren.

Toată lumea vorbește despre potențialul agricol al României. Faptul că politica agricolă comună se mulează perfect pe situația României este foarte important.

Am vrut să dăm posibilitatea ca fermele mici de la sate să continue să existe. Începând de la anul subvențiile se vor da doar acelora care muncesc. Dacă se constantă că un deținător de teren nu îți lucrează terenul, vor exista măsuri să fie stopate finanțările. Invenstițiile vor fi axate pe ferma de familie.

Rezultatele mandatului meu se vor vedea în următorii ani”, a precizat Cioloș duminică.

”Folosirea turismului rural trebuie să fie o prioritate. Avem deja câteva mii de pensiuni care fac turism rural. Trebuie să mai existe promovare și educare. La târgurile rurale vin oameni, dar ei nu știu să își promoveze produsele”, a mai explicat Cioloș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *