Skip to content
Politică

Daciana Sârbu, atac sub centură la Iohannis

Soția premierului Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu a făcut o declarație dureroasă pentru contracandidatul lui Victor Ponta, Klaus Iohannis.

Daciana a declarat că își dorește mult ca Victor Ponta să fie președinte, mai ales că un om care are copii gândește tot timpul în funcție de aceștia.

„În spatele președintelui trebuie să stea familia. Noi nu am vorbit foarte mult despre relația noastră, despre familia noastră. Am ținut-o în spatele camerelor. Din bun simț. Noi suntem o familie unită și care ne iubim și poate că acum este momentul să arătăm lucrul acesta ca să ne cunoască oamenii. Președintele trebuie să fie un om care are copii și știe până la urmă ce e bine pentru copiii lui. Iar ca tată, cred că ia deciziile și în funcție de acest aspect, sau mai bine zis,  în primul rând în funcție de acest aspect”, a declarat Daciana Sârbu.

Declarația vine în contextul în care principalul contracandidat al lui Victor Ponta, prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis, a declarat public că nu poate avea copii, motiv pentru care a făcut și declarația potrivit căreia „nu a investit în copii, ci în imobile”

9 comentarii la “Daciana Sârbu, atac sub centură la Iohannis

 1. i-auzi
  Ponta si-a parasit prima familie, inclusiv copilul mai mare, ca sa se insoare cu fata lui Sarbu pentru a parveni in ierarhia PSD
  A se scuti

 2. Da (Ghin)Ion Iliescu?
  El era OK, ca a fondat PSD-ul de la tzatza caruia au supt si sug inca Victor Viorel, Tata-socru, Daciana, copii (din varii casatorii) si toti psd-eii – regi, imparati, baroni, etc.
  La ei s-a gandit cand a chemat minerii sa salveze burghezia rosie de „intelectuali”, ca tot a fost Iliescu surghiunit la Timisoara pentru „intelectualism” !

 3. Ce parere are Daciana Sarbu de Nea’ Nelu ???????? A fost primul presedinte al Romaniei post Decembriste si. sefu’ de partid al sotului domniei sale .!!!!!!!!! Poate nu ma cenzurati, sper.

 4. Si isi lasa nevasta sa faca bani la Bruxelles, iar copilul sa fie crescut de bona. Mishto exemplu de parinti, Daciana si Victor!

 5. Ponta si grija pentru copii.Care este alocatia pentru un copil d-na Ponta?unde sunt abecedarele pentru copii d-na Ponta?Despre ce vorbiti?Minciuni,minciuni si iar minciuni.

 6. Foarte frumos ..cand sotul nu face fata „atacurilor” intervine sotia.. nu avem nevoie de un presedinte ce sta sub papucul sotiei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *