Skip to content
Politică

Daciana Sârbu, mesaj emoționant pe Facebook: Trebuie să fii puternic!

www.libertatea.ro
" "

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu (soţia fostului prim ministru al României, Victor Ponta), reacționează,  într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, după ce soţul său Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar în noul dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

Cred că trebuie să fii puternic atunci când totul merge prost…Cred că mâine este o nouă zi în care se pot întâmpla miracole”, a scris soţia lui Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

" "
" "

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de la data de 6 septembrie 2016, față de Victor Ponta,  la data faptelor președinte al unui partid, pentru folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

CITIȚI ȘI UPDATE Ghiță: Nu îl cunosc pe Tony Blair! / Ponta, sub control judiciar

2 comentarii la “Daciana Sârbu, mesaj emoționant pe Facebook: Trebuie să fii puternic!

  1. Este inadmisibi-ceea ce i se întîmplă lui Victor Ponta.Noi grupul de susținători suntem în cntinuare alături de el şi vom face tot ce este posibil să scape de această învinuire nedreaptă şi mistificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *