Skip to content
Opinii & Analize

Daddy Dragnea (Flaușatul) și nevasta desperată

Circul iscat de autoproclamatul tătuc al PSD, cunoscut drept Flaușatul, pe seama actualei guvernări, ar putea fi unul haios, dacă nu ar afecta intreaga Românie. Scos din minți de faptul că cel pe care l-a inventat premier a început să aibă comportament de năpârcă aciuată la sân, “Daddy” Dragnea  l-a executat scurt. S-a lăsat apoi cu icnete bănătene,  venite de la un personaj ce a dorit ca la ceas de seara, să ne convingă pe noi românii, că noaptea nu lucrează doar hoții, ci și patrioții ca el.

Sorin Grindeanu a încercat să smulgă la miezul nopții de la români, compasiunea pe care o are muierea abandonată cu cei 3 plozi, de soțul curvar, bețiv, ce o mai și snopea în bătaie. Şi de mila căreia plânge mai apoi tot norodul.  Dar până și în cazul cu pricina, apare la final întrebarea satului: de ce naiba o fi stat săraca femeie cu nebunul, când putea să divorțeze de cum  i-a văzut metehnele?! Așa și la matale, jupân premier Grindeanu: oare abia acum, în crucea nopții, te-ai prins că Dragnea vrea să confiște țara asta?! Noi o spunem cu argumente logice, de peste juma’ de an!

Patriotului care vrea acum să salveze PSD-ul, după propriile declarații, nu i s-a părut nimic suspect în toate gesturile lui Dragnea de 6 luni încoace. Nu l-a deranjat când, în calitate de premier proaspăt numit, nu a fost lăsat de Daddy să-și citească măcar lista propriilor miniștri. A stat la masă și dădea din cap aprobativ, asemeni cățelușilor de pluș din luneta Daciilor 1300, de câte ori Dragnea nominaliza public portofoliile. Apoi n-a avut o problemă de moralitate, cât cabinetul său a girat ordonanța dată noaptea ca hoții. Ba i-a pupat în silă chiar și știuca Flaușatului, într-un pictorial din Deltă, deși sărea de la o poștă în ochii publici că nu e din filmul cu pricina. Omul venise la pescuit în blugi și cu pantofi de piele întoarsă…

Cam aici se încheie partea hilară a dramoletei celor doi. De ce a stat Grindeanu, pe post de ficus în scara blocului, ca prim ministru în guvernul lui Dragnea, pot să înțeleg. Unii îi spun mirajul puterii, alții fuduleala tărănușului aterizat la oraș. Dar astăzi, când celalalt țărănuș s-a predat în fața poporului și a recunoscut că de jumătate de an partidul său duce țara în cap, rămânerea ca premier pare un gest sinucigaș. Oricât de naivi ne-ar crede Grindeanu, nu putem înghiți că de mila PSD-ului sau de offul poporului nu-și mișcă el posteriorul din piața Victoriei. A spus că ar pleca și mâine, dar să-i dea Iohannis garanții că tot un pesedist va lua frâiele țării. Ba i-a dat și șah lui Dragnea, că n-ar vrea să se ocupe de acest demers.

Nu că mi-ar fi simpatic Flaușatul, dar aici chiar se vede cum fostul său discipol il faultează. Pai ce Constituție îi dă dreptul unui șef de partid, fie el și majoritar în Parlament, să meargă la Cotroceni pentru consultări?! Care consultări să fie despre numele viitorului Prim ministru, de vreme ce țara are încă unul numit?! Așa că șarpele crescut la sânul lui Dragnea s-ar putea să mai provoace niscaiva dureri de cap. De capul lui, sau poate învățat de alții mai răsăriți și mai înstelați ca el, Grindeanu i-a dat șah lui Dragnea. Ceea ce nu e rău, că prea se urcase purceaua-n copac. Dar nici să-l suim acum pe tânărul Grindeanu pe soclul eroilor naționali nu ar fi corect. În realitate va rămâne cu ștampila jivinei ce a mușcat mâna care a hrănit-o, atunci când a înțeles că va fi lăsată fără ciolanul din mijlocul blidului.

1 comentariu la “Daddy Dragnea (Flaușatul) și nevasta desperată

  1. Gand la gand cu bucurie! Fara a citi acest articol decit azi 17 iunie, am scris ieri la comentarii, inclusiv pe FB, ca daca Dragnea e dictator, era si in campania electorala si la aflarea rezultatelor si la numirea tradatorului! Daca pe Grindeanu il doare asa mult soarta partidului, demiosiona, apoi in forurile acestuia facea valuri despre tirania lui Dragnea si derspre cum duce el PSD la ruina! Insa acest prune-n gura de Caras, omul cu grimase, este doar o unealta proasta a grofului de la SIbiu! Sunt convins ca totul a fost premeditat si planificat de quartetul Klaun, SRI, multinationale, oamenii lui Soros, adica boicotarea de catre Grindeanu a programului si oamenilor PSD, refuzul demisiei si producerea de pagube irenmediabile ! Pariez ca daca trece motiunea, primul propus de coalitie va fi respins! Vom intra in vara cu multe intarziei de angajamente! Dar mai bine intarzieri, decit taieri de pe lista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *