Skip to content
Externe

Daily Mail: Putin ar urma să fie operat de cancer, iar puterile sale ar fi delegate fostului şef FSB Nikolai Patruşev

commons.wikimedia.org

Vladimir Putin ar putea fi nevoit să renunţe la controlul războiului din Ucraina pentru câteva zile, deoarece este pregătit pentru o operaţie de cancer, a susţinut un „apropiat al Kremlinului”, potrivit Daily Mail.

Liderul de la Kremlin ar urma să-l numească pe şeful Consiliului de Securitate şi fos şef al FSB Nikolai Patruşev pentru a prelua controlul asupra invaziei în timp ce Putin va fi operat, scrie Daily Mail.

Patruşev, în vârstă de 70 de ani, este văzut ca un arhitect cheie al strategiei de război de până acum – şi omul care l-a convins pe Putin că Kievul este inundat de neonazişti.

Nikolai Patruşev este cel mai puternic om din cercul intim al lui Vladimir Putin. Preşedinte al Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, din mai 2008, acesta s-a născut, în urmă cu 70 de ani, la Leningrad (azi Sankt Petersburg), la fel ca liderul de la Kremlin. A făcut carieră în KGB, apoi în FSB, serviciu pe care l-a condus în perioada august 1999 – mai 2008. Practic, cariera lui Patruşev a cunoscut mărirea în acelaşi timp cu ascensiunea lui Putin.

Aceste dezvăluiri au apărut pe popularul canal Telegram General SVR, care spune că sursa sa este o figură bine plasată în Kremlin.

Citiți AICI articolul complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *