Dâmbovița : Finanțări prin Programul Județean de Dezvoltare Locală pentru copii din Broșteni

Corneliu Ștefan
Corneliu Ștefan / sursa - Facebook

Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, a anunțat continuarea programului de investiții în educație, astfel încât copiii dâmbovițenilor să aibă acces nelimitat la învățătură.

Prezent la inaugurarea clădirii în care funcționează școla și grădinița din satul Broșteni, comuna Produlești, Corneliu Ștefan, care candidează la un nou mandat la Consiliul Județean din partea PSD, a declarat că va continua să modernizeze școlile din Dâmbovița.

„1 iunie a venit cu un binemeritat cadou și pentru cei mai mici locuitori ai satului Broșteni, comuna Produlești!

Astăzi, a fost inaugurată clădirea care adăpostește școala și grădinița din sat, proiect pe care primarul George Georgescu a reușit să-l implementeze cu ajutorul unei finanțări obținute printr-un program al Agenției Fondului pentru Mediu.

Și Consiliul Județean Dâmbovița a dat o mână de ajutor Primăriei Produlești pentru a crea cât mai bune condiții pentru copiii care vor învăța aici. Un loc de joacă, realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, a fost de asemenea inaugurat astăzi în satul Broșteni.

Mai mult, pentru Școala Gimnazială Produlești, Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa mobilier și bănci, dar și dotările necesare pentru laboratorul informatic preșcolar și cabinetul de asistență psihopedagogică, acestea având o valoare de aproximativ 500.000 de lei”, a scris Corneliul Ștefan pe pagina lui dr Facebook.

PSD Dâmbovița – CMF: 21240002

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: