Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Dâmboviţa: Incendiu depozit de vopsea într-un parc industrial. Flăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren

news.ro

Pompierii intervin, miercuri dimineaţă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de vopsea dintr-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren, din cauza fumului dens fiind transmis un mesaj de avertizare către populaţie.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a transmis, miercuri dimineaţă, că s-a produs un incendiu într-un parc industrial din localitatea I.L. Caragiale.

”Incendiu hală depozitare diferite substanţe (printre care şi solvenţi pentru vopsea), pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Arderea  s-a propagat şi la o hală învecinată în care se află depozitat polistiren, pe o suprafaţă de aproxima 400 de metri pătraţi”, a transmis IGSU.

Sursa citată a precizat că, având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului acţionează 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dâmboviţa şi 2 de la ISU Prahova.

”Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmboviţa va transmite un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert”, a mai transmis IGSU.

Deocamdată, nu au fost transmise informaţii cu privire la existanţa persoanelor rănite, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *