Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Dâmbovița: Managerul Spitalului Găeşti continuă să solicite cameră hiperbară pentru tratarea pacienţilor cu COVID şi ameninţă că se va adresa procurorului general european

Inquam Photos/George Călin
" "

Managerul Spitalului Găeşti Laurenţiu Beluşică afirmă că în câteva zile a crescut numărul de pacienţi cu COVID internaţi, de la 1 la 24 şi solcită din nou o cameră hiperbară pentru tratarea pacienţilor cu COVID, ameninţând că, dacă până luni aceasta problemă nu se rezolvă, se va adresa procurorului general european Laura Codruţa Kovesi, potrivit news.ro.

”În câteva zile a crescut numărul de pacienţi Covid internaţi de  la 1 la 24.  Mulţi desatureaza sub cele mai bune surse de oxigen. În foarte scurt timp, ne vom confrunta cu  probleme grave legate de sursa de oxigen. În ţara asta nu există un om care să pună la punct problema  celor 4 camere hiperbare?  Am aflat acum că cei care au achiziţionat degeaba camera monoloc de la Spitalul Floreasca au fost anchetaţi şi se pare trimişi în judecată. Dacă nu se întâmplă nimic bun pînă luni cu cele 4 camere hiperbare care stau şi românii mor în spital, mă voi adresa în scris doamnei procuror general european.  Sunt bani europeni, 6 mil euro (dacă greşesc titulatura va rog să mă iertaţi)”, a scrie pe Facebook medicul.

" "

Managerul Spitalului Găeşti Laurenţiu Beluşica l-a criticat vehement pe şeful DSU Raed Arafat, după ce acesta a refuzat să-i acorde o cameră hiperbară pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *