Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Dâmbovița: Mii de persoane legitimate şi zeci de sancţiuni, în ultimele 24 de ore

Inquam Photos/George Calin
" "

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat să acţioneze, pe raza întregului judeţ, pentru a verifica modul în care se respectă măsurile impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2.

Forţele de ordine au fost angrenate în cadrul a 31 de acţiuni punctuale de control, efectuând verificări la 19 operatori autorizaţi/ transportatori şi la 98 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, totodată, fiind legitimate 2.209 persoane. Acţiunile au vizat şi controlul mijloacelor de transport persoane, poliţiştii verificând 186 astfel de autovehicule pentru a se asigura că sunt respectate regulile privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi măsurile de protecţie sanitară. Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020, poliţiştii au aplicat 91 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.500 de lei, informează adevarul.ro.

" "
" "

Acţiunile desfăşurate au fost organizate în colaborare cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, iar acestea vor continua. Poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că, pentru siguranţa acestora şi a celor din jur, este necesar să manifeste un comportament responsabil şi să respecte măsurile impuse în contextul epidemiologic actual. Purtaţi masca de protecţie corespunzător şi păstraţi o distanţă de siguranţă faţă de cei din jur”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *