Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Dâmbovița: Nu a vrut să fie eliberat și a blocat traficul din fața pușcăriei

news.ro

Scene de pomină s-au petrecut marți seară în fața Penitenciarului Găești, unde un deținut proaspăt eliberat a refuzat să părăsească pușcăria și, în semn de protest, s-a întins pe asfalt.

În filmările martorilor de la fața locului se văd câteva autoturisme care reușesc să-l ocolească la timp, iar situația s-a complicat atunci când un TIR a blocat drumul, pentru că nu a putut trece de el. În intersecție rămăsese și o căruță, iar fostul deținut nici nu a vrut să audă rugămințile oamenilor care îl implorau să se ridice.

Într-un final, exasperați că pierd timpul după „toanele” infractorului abia liberat, câțiva bărbați vânjoși îl ridică din mijlocul drumului și îl așază într-un șanț. Apoi, cineva sună la Poliție, care a sosit rapid și l-au încătușat pe individ și l-au condus la secție, informează informateca.ro.

„La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească Penitenciarul. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.”, este comunicatul IPJ Dâmbovița.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *