Skip to content
Dâmbovița Știri locale

FOTO UPDATE Dâmboviţa: Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 1A/ A fost activat Planul roşu. Sunt rănite 12 persoane, una fiind blocată în microbuz

Inquam Photos / George Călin

UPDATE 21.10

La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz”, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Au fost alocate 9 ambulante SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti – Ilfov.

—————-

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri seară, pe DN 1A, în judeţul Dâmboviţa, iar primele informaţii arată că au fost rănite nouă persoane. A fost activat Planul roşu de intervenţie, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, accidentul s-a produs pe DN 1A, la Cocani, iar din primele date reiese că un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit şi că ar fi rănite 9 persoane.

Pentru optimizarea acţiunilor de răspuns a fost activat Planul Roşu de intervenţie la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat ISU.

Circulaţia este blocată.

Poliţiştii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *