DAN AIR detaliază motivele pentru care renunţă la zborurile de pe aeroportul din Braşov

romania-insider.com
romania-insider.com

Oficialii companiei aeriene DAN AIR, care au anunţat că renunţă la zborurile de pe aeroportul din Braşov, urmând a muta operaţiunile pe aeroportul din Bacău, au detaliat motivele pentru care au luat această decizie: „programul restrâns, lipsa dotărilor corespunzătoare ale aeroportului, esenţiale pentru efectuarea zborurilor pe timp de iarnă şi lipsa de facilităţi oferite companiilor aeriene”.

Reprezentanţii DAN AIR precizează că în ultimele luni au făcut mai multe propuneri pentru remedierea acestei situaţii, însă acestea au fost ignorate de către autorităţi.

Conform DAN AIR, după mutarea operaţiunilor de pe aerogara din Braşov, un singur operator aerian şi mai desfăşura activitatea pe aeroportul inaugurat anul acesta.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri de DAN AIR, decizia companiei de a muta, începând cu luna decembrie, toate operaţiunile de pe aeroportul din Braşov, pe cel din Bacău este una temporară. Oficialii DAN AIR cu detaliat cauzele care au stat la baza acestei hotărâri.
„Programul restrâns, lipsa dotărilor corespunzătoare ale aeroportului, esenţiale pentru efectuarea zborurilor pe timp de iarnă şi lipsa de facilităţi oferite companiilor aeriene – sunt motivele care determină DAN AIR să îşi mute cursele pe Aeroportul Internaţional din Bacău. Mai mulţi operatori aerieni români şi străini aşteptau prelungirea programului Aeroportului Braşov. În urma plecării DAN AIR, pe aeroportul din Braşov va mai rămâne o singură companie aeriană”, se arată în comunicatul companiei care a început operaţiunile pe aeroportul din Braşov imediat după inaugurarea aerogării, ăn luna iunie a acestui an.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: