PSnews

Ultima Oră

Dan Andronic, reacție tăioasă la interviul cu Kovesi

stareapresei.ro

Duminică, jurnalistul Dan Andronic și-a expus părerea la postul de televiziune Antena3, cu referire la amplul interviu pe care Laura Codruța Kovesi l-a dat publicației Ziare.com.

Potrivit lui Andronic, șefa DNA  intenţionează să evite prezenţa în faţa Comisiei de anchetă parlamentară, care se ocupă de evenimentele din noaptea alegerilor din 2009, acesta fiind motivul pentru care a dorit acest interviu. Despre acest subiect vor fi publicate luni răspunsurile lui Kovesi, relatează Evz.ro.

Ca om care a lucrat in zona de relatii publice, lucrurile sunt destul de clare: este un interviu care s-a vrut sa fie asa, in care toate aceste teme trebuiau lamurite. Exista o strategie pe care anumiti oameni aflati in dificultate o folosesc, cum ar fi un interviu in weekend, in care incerci sa lamuresti toate acuzele.

In a doua parte a interviului (n.r. – cea anuntata de ziare.com pentru ziua de luni), cred ca ea se va referi la alegerile prezidentiale din 2009 si va admite ca a fost la Gabriel Oprea acasa in acea noapte. Dupa aia, va spune ceva ca nu are rost sa mai mearga la Comisie de anchetă parlamentară pentru ca deja a facut acest lucru, a recunoscut… Asta este parerea mea.

E clar ca este un interviu care trebuie sa-i foloseasca, altfel venea la Mihai Gadea in emisiune daca voia o confruntare in care sa i se puna si alte intrebari decat cele stabilite.

In dosarul Tel Drum, Laura Codruta Kovesi stie foarte bine cine sunt procurorii care s-au ocupat de acest dosar.  Se poate vedea din informatiile care au aparut deja in spatiul public, este vorba de jurnalista Sorina Matei (…)

Cotinuarea o puteți citi AICI

 

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi