Skip to content
Politică

Dan Barna, (de)mascat de Silviu Mănăstire: ”Dacă ai mai avea un dram de onestitate ai merge și ai plăti amenda”

Jurnalistul Silviu Mănăstire, cel care l-a demascat pe Dan Barna încălcând restricțiile antipandemie impuse de Guvern, îi răspunde liderului USR care refuză să-și recunoască greșeala. ”Barna, lasă vrăjeala, ai încălcat legea! Nu e un capăt de țara, dacă ai mai avea un dram de onestitate ai merge și ai plăti amenda”, scrie Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

”S-a opărit Barna ieri ca l-am (de)mascat la crâșma J’ai Bistrot pe 27 Martie, fără mască, cu aglomerație la masă, fără distanțare, tot tacâmul, tocmai în ziua în care se băgau cu forța pe gâtul poporului restricțiile…

" "

Barna, lasă vrăjeala, ai încălcat legea! Nu e un capăt de țara, dacă ai mai avea un dram de onestitate ai merge și ai plăti amenda.

Problema cu acești pluseriști este tupeul și minciuna: cum a fost și cu Voiculescu în Parlament fără mască. Îi prinzi, ai imagini, ai filmulețe, ai martori și ei continuă să te mintă în față cu un tupeu fantastic. “Ceea ce vezi nu este adevărat”, acesta este sloganul lor preferat când sunt prinși la furat sau încălcând legea. A se vedea afacerea cu fondurile europene.

Vorba lui Bendeac când parodia Dosar de politician: auzi Barna, ieși acas’!”, afirmă Silviu Mănăstire.

Vicepremierul Dan Barna a fost fotografiat, pe 27 martie, ziua în care Guvernul a anunţat noile restricţii pentru populaţie, în timp ce se afla la o terasă aglomerată din Capitală. La masa liderului USR se aflau cel puțin 7 persoane – deși o poșetă agățată de spătarul unui scaun sugerează prezența încă unei persoane, deci a opta – deși legea spune clar că nu pot fi mai mult de șase clienți la o masă.

Dan Barna s-a apărat, susținând, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că legea a fost respectată, mai exact că au stat 5 oameni la o masă, și 4 la cealaltă.

Imaginea analizată de PS News arată că liderul USR minte. La masa unde Barna susține că erau 5 persoane, erau de fapt cel puțin 7, iar poșeta albă lăsată pe spătarul scaunului sugerează o a opta.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *