Skip to content
Politică

Dan Barna, față-n față cu marea întrebare: va participa sau nu la mitingul diasporei? EXCLUSIV

psnews.ro

Deputatul Dan Barna – președintele Uniunii Salvați România (USR) – a acordat luni o declarație pentru PSnews.ro, în care a răspuns la marea întrebare: va participa sau nu la mitingul diasporei, programat pentru 10 august?

Concret: parlamentarul de Sibiu a afirmat că încă nu știe dacă va fi sau nu prezent la eveniment, precizând în schimb că prioritatea o reprezintă strângerea de semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” în acele județe unde este necesar pragul de 20.000 de semnături.

„Nu știu încă dacă o să fiu la miting. În orice caz: voi fi în caravana «Fără penali» din județele din țară. Membrii USR sunt, bineînțeles, în primul rând cetățeni – probabil că unii dintre ei vor participa la miting, pentru a strânge semnături pentru inițiativa cetățenească «Fără penali în funcții publice», pentru că vor fi oameni din toate județele – inclusiv din județele unde noi avem mare nevoie de semnături – de exemplu, Tulcea, apoi județe din Moldova: Suceava, Neamț, Bacău și Vaslui. Vor fi acolo membri USR, să strângă semnături. Eu nu știu încă dacă ajung. În momentul de față, analizez cea mai bună variantă de traseu, pentru că eu sunt în caravana aceasta și încerc să ajung în județele în care mai avem nevoie de semnături. Am fost în Prahova, am fost în Argeș; astăzi sunt în Craiova; mâine o să fiu în Petroșani (județul Hunedoara) și apoi la Deva. O să mergem spre Mureș, Vaslui, Neamț, Bacău și Suceava – unde sunt acum cele mai puține semnături”, a declarat Barna pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *