Skip to content
Politică

Dan Barna, întrebat dacă va fi vicepremier cu portofoliu: E unul de coordonare. L-aş numi Dezvoltare Europeană

Inquam Photos / George Calin
" "

Dan Barna a declarat, întrebat dacă va fi vicepremier cu portofoliu, că şi-a asumat coordonarea a ceea ce numeşte Dezvoltare Europeană. Liderul USR a precizat că toate ministerele care au resurse din fonduri europene vor face parte din acest portofoliu, potrivit news.ro.

„Este un portofoliu de coordonare. L-aş numi Dezvoltare Europeană, toate ministerele care au resurse din fonduri europene vor face parte din acest portofoliu pe care mi l-am asumat. Îmi asum acest lucru pentru că e nevoie de o persoană care să deblocheze acele lucruri. Vorbim de PNRR, de investiţii şi e o muncă importantă aceasta de a elimina rumeguşul din proces”, a afirmat Dan Barna, după audierea lui Cristian Ghinea în comisiile parlamentare.

" "
" "

El a adăugat că va vedea în ce măsură poate participa la audierilor celor propuşi miniştri.

„O să văd în ce măsură se suprapun programele, în măsura în care va fi posibil, o să merg la audieri să fiu alături de colegii noştri din Guvern. Această coaliţie vine cu dorinţa de a construi şi de a face reformă”, a completat Barna.

Miniştri propuşi în Cabinetul Cîţu sunt audiaţi miercuri în comisiile parlamentare, iar votul pentru învestirea Guvernului urmează să fie dat în plenul reunit, de la ora 15.00.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *