Skip to content
Politică

Dan Barna, mesaj cu subînţeles după dezvăluirile despre neregulile din USR: Mulţumim, Moise!

Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul USR, Dan Barna, spune despre dezvăluirile din interiorul USR PLUS făcute de Moise Guran cu privire la un presupus aranjament „penal” între Nicușor Dan și Ludovic Orban, că „percepțiile de realități” pot fi diferite și aceeași poveste ar putea fi spusă altfel de oricare dintre personaje, iar în final îi mulțumește lui Moise Guran pentru cele două luni de colaborare.

Am primit azi multe mesaje de la oameni, unii susținători, alții critici, care mă roagă sau îmi cer să răspund la articolul fostului nostru coleg Moise Guran. M-am gândit cât de diferite pot fi percepțiile de realități și cât de diferită ar fi aceeași poveste spusă de oricare dintre celelalte personaje din text.

Dincolo însă de percepții, lucrul care simt că merită și trebuie să fie spus e unul singur: USRPLUS este precum o caravană a schimbării care străbate un drum lung și greu și complicat prin mlaștini și deșert și urcușuri și viroage. Acum am ajuns într-o primă cetate unde sunt foarte multe de făcut și de dovedit. Însă pe drumul până aici, timp de două luni Moise Guran a cărat și el sacii alături de mine, de Dacian și de toți colegii mei din USRPLUS. Asta e ceea ce contează. Mulțumim, Moise!”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *