Skip to content
Politică

Dan Barna sau cum să îți sabotezi singur campania electorală: Ieşirea din criză nu este mandatul USR

Inquam Photos / George Călin

Declarație cel puțin bizară a candidatului USR la prezidențiale. Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat recent că partidul pe care îl conduce nu are un mandat de scoatere a României din criza politică şi că responsabilitatea asigurării unei guvernări aparţine exclusiv PNL.

„Preşedintele a dat o şansă PNL-ului să facă o majoritate. Noi suntem consecvenţi, dacă există o majoritate, se poate adopta „Fără penali în funcţii publice”. (…)  Oricât se încearcă construirea argumentului că învestirea guvernului stă în USR, nu este aşa. Dacă nu există majoritate, nu o să fie din vina USR. Dacă premierul desemnat nu poate să îşi constituie o majoritate nu poate fi învestit. Criza politică nu poate fi închisă sau deschisă de USR oricât s-ar încerca asta. Ieşirea din criză nu este mandatul USR, ieşirea din criză este asumarea de către Ludovic Orban că obiectivele noastre sunt obiectivele celui care face majoritate”, a declarat Dan Barna, candidat la prezidenţiale.

Întrebat despre cum vede acuzaţia că din cauza USR are loc menţinerea la Palatul Victoria a Vioricăi Dăncilă, preşedintele USR a precizat.

„Aceasta e o minciună şi un şantaj”.

Controverse în jurul prezidențiabilului USR

Amintim că Rise Project a publicat recent o analiză amplă despre candidatul USR la alegerile prezidențiale, Dan Barna.

Antreprenorul de succes Dan Barna duce în spate o serie lungă de eşecuri care au costat aproape şase milioane de euro“, scrie site-ul de investigaţii Rise Project într-un material în care se mai afirmă că „şeful USR, partidul care a iniţiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”.

DETALII AICI: Dezvăluirile care aruncă în aer campania prezidențială. Rise Project: Dan Barna, supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE

Dezvăluirile au inflamat spiritele în USR, iar pe grupul intern al partidului, membrii n-au ezitat să îl tragă la răspundere pe Dan Barna pentru faptul că trage partidul în jos, o parte dintre aceștia atrăgând atenția că este momentul ca președintele formațiunii politice să își prezintp demisia.

DETALII AICI: Dezvăluirile despre Dan Barna au pornit jihadul în USR: se cere DEMISIA președintelui partidului FOTO

1 comentariu la “Dan Barna sau cum să îți sabotezi singur campania electorală: Ieşirea din criză nu este mandatul USR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *