Skip to content
Politică

Dan Barna și ”sclavetele” care-i ridică ochelarii de pe jos. Victor Ciutacu: O atitudine de stăpân de sclavi!

psnews.ro

Contactat de PS News, jurnalistul Victor Ciutacu a comentat gestul vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, care a așteptat ca un angajat al Camerei Deputaților să-i ridice ochelarii scăpați pe jos, susținând că „Barna a avut atitudine de stăpân de sclavi”.

„Domnul Barna a avut o atitudine dezgustătoare, de parvenit, exact ca domnul președinte Iohannis când a aruncat paltonul pe capotă. Au fix aceeași atitudine, de oameni ajunși, cocoțați în vârful sistemului, care au impresia că au fost aleși să fie stăpâni, nu să fie servitorii poporului exact cum scrie la fișa postului.

Domnul Barna a avut atitudine de stăpân de argați, de sclavi. Nici măcar nu s-a clintit din locul respectiv, a făcut un semn din ochi acelei doamnei, care nu știu cine e, dar extrem de amabilă și de săritoare a pus în aplicare ordinul și a apărut un sclavete. Îmi pare rău de acel domn, dar a avut exact o atitudine de sclavete, care s-a dus să îi ridice ochelarii mărețului stăpân”, a comentat Victor Ciutacu.

Prezent, luni, în Camera Deputaților, acolo unde premierul Florin Cîțu a vorbit despre bugetul României pe acest an, Dan Barna și-a scăpat la un moment dat ochelarii pe jos. Barna n-a avut nicio pornire să-i ridice singur, așa că a fost nevoie de intervenția unui angajat al Camerei Deputaților.

 

 

1 comentariu la “Dan Barna și ”sclavetele” care-i ridică ochelarii de pe jos. Victor Ciutacu: O atitudine de stăpân de sclavi!

  1. @ Observaţi şi că ăştia nu folosesc expresia „Primiţi cu vaccinul ,?” , ci „Pimiţi vaccinul , !” , ? Sunteţi de părere că şi-au propus să fie percepuţi şi ca „duhovnici ai vaccinului”, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *