Skip to content
Politică

Dan Bucura: Nu există niciun agresor al primarului Clotilde Armand. E un Fake News, marca USR!

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Jurnalistul Dan Bucura a publicat pe pagina sa de Facebook, în exclusivitate, informaţia potrivit căreia presupusul agresor al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, nu există în realitate.

După ce Armand a reclamat că a fost atacată la semafor de un necunoscut care a intenţionat să intre peste ea în maşină, primarul a refuzat să facă o plângere la poliţie.

Motivul? Pentru că în realitate agresorul nu există, fapt demonstrat de poliţişti, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi din trafic.

Haideți să vă dau, în exclusivitate, o bombă! Voi demasca aici un FAKE NEWS de proporții! Și abia aștept să văd reacția celor care sar ca arși când zic ceva de primarul Clotilde Armand:

Știți cu toții că pe doamna primar o „urmărește” mafia. Zilele trecute doamna Armand a aruncat bomba: un ticălos ar fi atacat-o la semafor și a încercat să intre peste ea în mașină. Imediat au sărit toți colegii săi, s-a introdus rapid placa cu mafia și gata isteria..

Acum vine bomba! Clotilde Armand a refuzat să depună plângere împotriva presupusului agresor! Ea doar a sunat la poliție și i-a informat despre incident! Când a fost invitata să scrie plângere, a refuzat. De ce?

Abia acum vă rog să stați jos! Chiar și fără plângere, oamenii legii au luat la puricat imaginile de pe camerele video din intersecția indicată de primar. Nu există niciun agresor! Mașina primarului trece nestingherita pe tot traseul..

Deci Fake News ordinar, marca USR! Ăsta este nivelul și până aici s-a ajuns. Știu, unii încă vor găsi scuze.”, a scris Dan Bucura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *