Dan Bucura: O știți pe aia cu „Țara arde și baba se piaptănă”?! Fix așa e Mircea Geoană!

Sursa foto: Dan Bucura

Jurnalistul Dan Bucura spune despre Mircea Geoană că este mai preocupat de activități personale și politice decât de responsabilitățile sale internaționale. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Bucura compară comportamentul lui Geoană cu expresie „Țara arde și baba se piaptănă”, subliniind dezacordul față de prioritățile acestuia în contextul internațional tensionat.

„O știți pe aia cu „Țara arde și baba se piaptănă”?! Fix așa e Mircea Geoană!
Cum oare s-or lipi unii de sinecuri bine plătite, în timp ce taie frunză la câini, eu nu am să înțeleg! Paradoxal, credeam că doar în România se practică asta..
Studiu de caz: Alianța NATO!
Tocmai bate un nou război la porțile planetei, după ce Iran a declarat că va ataca Israelul. Conflictele vechi sunt departe de a se stinge. Iar în aceste vremuri, al doilea om de la conducerea alianței își permite să o ardă dubios cu agenda personală..
Din postura de secretar general adjunct, cel poreclit abil de Ion Iliescu „pro..stănacul” face orice, mai puțin ce te-ai aștepta să facă. Omul face drumeții, merge la nunți și botezuri, plantează copaci, se lasă huiduit pe la bâlciuri, totul pentru a pescui ceva voturi în acest an electoral.
Te-ai putea întreba, cum de îi mai dau ăia salariu la NATO, atâta vreme cât omul are cu totul altă agendă. Răspunsul poate fi unul singur și a fost spus pe șleau de Traian Băsescu la mine în emisiune. Geoană nu mai reprezintă de mult timp România. Până și postul de adjunct NATO, ce aparține prin cutumă Statelor Unite, spune multe. Cum de l-au ales pe el și nu un american cu pedigree?!
În concluzie, Mircea Geoană este tot la serviciu în perioada asta, atunci când bântuie printre români și le cere votul pentru Cotroceni. Rămâne de văzut câți vor cădea în capcana lui și vor accepta să ne pună alții președintele…”, a scris Dan Bucura pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: