Skip to content
Politică

Dan Cristian Popescu candidează independent la Primăria Sectorului 2: Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac e să candidez independent dacă nu găsesc pe nimeni să mă susțină

Viceprimarul PNL al Sectorului 2 care nu va fi susţinut însă de liberali pentru o candidatură la primăria de sector, Dan Cristian Popescu, a anunțat joi că va candida independent și caută partide politice care să îl susțină.

Sunt dispus să negociez cu oricine dorește să mă susțină. Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac e să candidez independent dacă nu găsesc pe nimeni să mă susțină. Voi intra în discuții cu partidele care și-ar dori să mă susțină”, a declarat joi, Popescu.

Alianța PNL – USR – PLUS a decis să îl susțină pe șeful organizației de sector a USR, Radu Mihaiu, la  alegerile pentru Primăria Sectorului 2.

3 comentarii la “Dan Cristian Popescu candidează independent la Primăria Sectorului 2: Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac e să candidez independent dacă nu găsesc pe nimeni să mă susțină

  1. Succes domnule viceprimar al sectorului 2 Dan Cristian Popescu pentru candidatura dumneavoastră la primăria sectorului 2. Sunt foarte mulțumit de munca viceprimarului nostru din sectorul 2.

  2. Ma bucur ca am gasit în fruntea administrației un aliat al cetățenilor. Din postura de parlamentar și viceprimar, Dan Cristian Popescu s-a prezentat conform așteptărilor mele. S-a implicat in problemele cu care ne confruntăm și viziune pentru dezvoltarea Sectorului 2. Sunt sigur că cu ajutorul lui lucrurile s-ar schimba în bine pentru comunitatea noastră. Îl susțin cu toată convingerea pe Dan Cristian Popescu pentru primăria Sectorului 2!

  3. Sectorul 2 are nevoie de o persoana empatica, atenta la nevoile orasului si ale locuitorilor, cu o viziune noua ce va aduce prosperitate si un viitor mai bun. Sunt sigura ca daca am avea o astfel de persoana la conducerea Sectorului 2 lucrururile s-ar indrepta spre o directie mai buna. Il sustin cu toata convingerea pe Dan Cristian Popescu pentru primaria Sectorului 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *