Skip to content
Politică

Dan Cristian Popescu câștigă detașat la Sectorul 2 SONDAJ

Potrivit unei anchete efectuate recent de Asociația „Start Evo” în Sectorul 2 al Capitalei, pe un eșantion de 950 de persoane de peste 18 ani, liderul PNL Dan Cristian Popescu ar câștiga detașat Primăria Sectorului 2 al Capitalei.

Astfel, potrivit sondajului, liberalul Dan Cristian Popescu ar obține un procentaj de 38%, urmat de social-democratul Mihai Toader (29%) și de reprezentantul Partidului Ecologist Român, Dumitru Pelican (8%).

Eșantionul folosit pentru a realiza sondajul este de tip stratifica, probabilistic, valoarea acestuia fiind făcută pe baza datelor INS și AEP. Interviurile s-au desfășurat la domiciliul subiecților.

Pentru eșantionul total eroarea limită este de +/-3,2%, cu o probabilitate de garantare a rezultatelor de 95%.

6 comentarii la “Dan Cristian Popescu câștigă detașat la Sectorul 2 SONDAJ

  1. Ce penibil :))) el se bate pentru locul doi in toate sondajele , dar se tot ambitioneaza sa scoata cu bani sondaje cu el pe primul loc. Pe langa faptul ca isi da familia afara din casa, ca are un frate interlop, ca a dat autorizatii false la primarie si ca a fost dat afara cu scandal , acum incearca in disperare sa manipuleze lumea. Doar, doar o iesi primar si vinde gara obor , sa isi continue ilegalitatile. Rusine , locul acestui personaj sinistru este la puscarie, trebuie sa dispara complet din viata publica.

  2. nu cred sondajele care ii dau pe liberali castigatori cum nu cred nici minciunile lui nicusor dan care il dau candidat cu sanse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *