Dan Cristian Popescu, propus pentru postul de viceprimar al Capitalei. Prima sa reacție

Sursa: Facebook, Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu, deputat PSD, a fost propus miercuri în ședință de către conducerea PSD să fie mâna dreaptă a lui Cătălin Cîrstoiu. Numele acestuia era vehiculat inițial pentru a fi primar la Sectorul 2.

Cristian Popescu a ieșit la scurt timp de la începerea ședinței Consiliului Național al PSD și a declarat în fața jurnaliștilor că a acceptat noua funcție propusă.

Mi s-a propus să fiu candidatul partidului pentru funcția de viceprimar general, să candidez pe listele de Consiliu General. … Experiența mea de 10 în administrația locală și centrală, cred că o să mă ajute să fiu un bun viceprimar general. a declarat Popescu.

Întrebat despre șansele lui medicului Cătălin Cîrstoiu, Popescu a spus că este direct interesat acum, întrucât este și candidatura sa în joc.

Nu putem spune că este târziu, fiecare candidat are șansa lui. Sper ca parcursul profesional al domnului Cîrstoiu să îl ajute în această campanie și să fie o opțiune validă de vot și de ce nu să fie viitorul primar general, mă interesează mai amult acum pentru că candidez și eu pentru poziția de viceprimar general, a mai spus Popescu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL