Skip to content
Politică

Dan Cristian Popescu scoate la iveală războiul din PNL Sector 2

 

Dan Cristian Popescu, deputat PNL Sector 2, scoate la iveală războiul intern din PNL Sector 2, după ce alegerile pentru funcția de președinte al filialei au fost amânate pe fondul tensiunilor dintre candidați.

" "

 

Dan Cristian Popescu a declarat, pentru Adevarul, că apropiații doamnei Boagiu au propus schimbarea sa din funcția de consilier.

„Ar fi bine să fie cât mai mulţi candidaţi. Probabil că poziţia mea de viceprimar a suscitat puţină emoţie în cadrul filialei. O persoană foarte apropiată de domana Boagiu din Consiliul Local a preferat să lipsească de la vot în loc să mă voteze. O altă persoană a propus schimbarea mea din funcţia de consilier. Eu mi-am asumat poziţia de a incomoda anumite persoane, anumite reţele, anumite noncomabaturi care funcţionau de ani de zile la Sectorul 2, unde n-a existat o opoziţie reală. N-a exista un proiect al fostului primar Onţanu care să nu fie votat de consilierii PNL. Acestea sunt faptele. Acolo se vota totul, probabil erau foarte bune proiectele, nu ştiu. În afară de poziţiile mele, n-au existat alte reacţii contrare la ce făcea Onţanu”, a declarat deputatul PNL, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, Dan Cristian Popescu a analizat și situația de la alegerile locale:

„Au fost foarte mulţi voluntari în Sectorul 2 care au vrut schimbarea. Au fost membri şi din fostul PDL şi din fostul PNL care au făcut campanie în mod real pentru mine. E foarte simplu să vedeţi cine s-a implicat în campanie dacă ne uităm la activitatea politicienilor pe Facebook. Dacă unele persoane, unii colegi n-au dat un like la o postare de-a mea, atunci mi-e greu să cred că au făcut campanie pe stradă. Cred că e mai uşor să scrii ceva pe Facebook decât să ieşi pe teren”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *