Dan Diaconescu dezvăluie o discuție senzațională cu Băsescu

Prezidențiabilul Dan Diaconescu a relatat o discuție privată cu președintele Traian Băsescu din 2010, atunci când președintele a făcut anunțul potrivit căruia pensiile și salariile se vor micșora.

Diaconescu a povestit că imediat după anunț l-a sunat pe președintele Traian Băsescu pentru a îl invita în emisiunea sa să dea mai multe detalii.

„Îl sun și îl invit în emisiune, imediat după anunț. Eu aveam nevoie de dânsul ca orice moderator care caută invitați care să facă rating, să se uite cât mai multă lume și mi-a răspuns și i-am zis: ați făcut anunțul, nu vreți să veniți la mine în emisiune? Și zice: „băi, nu vin. Sună-l și tu pe Boc. Că eu.. ”, probabil primise niște semnale. Și mi-a spus „ia-l și tu pe Boc să ia și el castane, bastoane în cap nu numai eu.”.

Și îl întreb dar de ce ați făcut dvs anunțul? „Lasă bă, ce te bagi?”. Domnul Boc nu mi-a răspuns și zic domnule președinte, domnu Boc se ascunde. Zice: „uite bă, eram sigur că nu vrea să apară să vorbească. Zic, domnule președinte, dar ce v-a apucat să luați această măsură? „Lasă bă, nu te pricepi la macroeconomie, treburi”, a relatat Dan Diaconescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: