Skip to content
Puterea Știrilor Video

Dan Matei Agathon prezintă SOLUȚIA PSD pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Decizie grea pentru Viorica Dăncilă

psnews.ro
" "

Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului de două ori, în perioada 1992 – 1996 și 2000- 2003, invitat în studioul Puterea Știrilor, a vorbit despre strategia pe care ar trebui să o adopte Partidul Social Democrat pentru a ieși triumfător din lupta pentru Palatul Cotroceni.

„Dacă merg iar cu echipe străine de consultanți în alegeri nu vor câștiga”

Ex-ministrul a precizat că Viorica Dăncilă ar trebui să renunțe la serviciile oferite de consultanții israelieni și să apeleze la consultanți și IT-iști români în campania pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Dacă merg iar cu echipe străine de consultanți în alegeri nu vor câștiga. Israelienii, cât de buni or fi ei și cât de mult or fi lucrat cu Obama, greu înțeleg spiritul complex al românului și faptul că de multe ori românul spune: <<De-al dracu` nu-l votez p-asta! Mi-a dat aia, mi-a dat aia, dar m-am săturat de el. Să plece, să vină altul>> Dacă își găsesc o echipă de campanie de români, dacă își iau o echipă de 20 de IT-iști cei mai buni din țară în campania pe net, atunci mai au șanse. Dacă nu, nu.

Și Viorica Dăncilă este cu spatele la zid. Ea dacă nu intră în turul 2 își dă demisia din funcția de președinte al partidului. N-are soluție. Dacă ai intrat în lupta asta, trebuie să mergi cu ea până la capăt. Dacă nu ai baronii lângă tine este greu să câștigi alegerile. Mai sunt vreo 2-3 care nu prea sunt cu ea. Alții sunt, dar nu se știe cât”, a declarat Dan Matei Agathon la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *