Skip to content
Politică

Dan Meran l-a învins pe Cristian Băcanu, susţinător al premierului Florin Cîţu, în cursa pentru şefia PNL sector 5

news.ro

Cristian Băcanu, susţinător al premierului Florin Cîţu în cursa pentru preşedinţia PNL, a pierdut vineri alegerile pentru şefia PNL sector 5, în faţa lui Dan Meran. Premierul este membru al acestei filiale, însă nu a fost prezent, fiind plecat în teritoriu.

 

Cristian Băcanu, până acum preşedinte al PNL Sector 5, a pierdut funcţia la scrutinul care a avut loc vineri. Băcanu a obţinut 180 de voturi, iar Dan Meran 220 de voturi. PNL Sector 5 este organizaţia din care face parte şi premierul Fllorin Cîţu, însă acesta nu a fost prezent, fiind plecat în teritoriu.

Conform calendarului stabilit de Consiliul Naţional al PNL, în perioada 1 iunie -15 iulie se desfăşoară Adunările Generale ale organizaţiilor locale, care aleg conducerile PNL la nivel local.

În perioada 1 iulie-10 august sunt programate conferinţele judeţene de alegeri, la care se aleg conducerile judeţene ale Partidului Naţional Liberal. Între data de 10 august, termenul prevăzut pentru finalizarea alegerilor la nivel judeţean, şi data de 25 septembrie, când urmează să aibă loc Congresul PNL, este prevăzută o perioadă, conform Statutului PNL, de 45 de zile, pentru campania în perspeciva congresului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *