Skip to content
Politică

Dan Mihalache, mesaj tăios pentru Ponta: N-aș vrea să furnizez e-mailurile…

Consilierul prezidenţial, Dan Mihalache, a declarat, în cadrul unei emisiuni la postul Antena 3, că premierul Victor Ponta şi președintele Klaus Iohannis nu au mai discutat din luna iunie.

Mai mult, Mihalache i-a transmis premierului că Palatul Cotroceni nu este cutie poştală să trimită doar hârtii pe care să nu le susţină cu argumente

Mesajul lui Mihalache vine după contrele dintre cele două palate pe tema salariilor demnitarilor.

Şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, declara, acum două săptămâni, că Victor Ponta a avut discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema majorării salariilor pentru înalţii demnitari, iar grilele semnate de premier privind majorarea acestor indemnizaţii au fost trimise la Palatul Cotroceni.

Dan Mihalache a precizat că ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor a fost iniţiată de Victor Ponta şi scrisă tot de el şi a dezvăluit că a primit şi i-a trimis mai multe e-mailuri premierului pe această temă.

„Nu sunt eu acela care am capacitatea să dau peste cap asemenea lucruri. Pot să constat că, mai nou, domnul prim-ministru Victor Ponta, după operaţia de genunchi din Turcia, confundă termenii. Eu am fost întrebat dacă domnul preşedinte Klaus Iohannis a cerut adoptarea acestei ordonanţe. Am spus că nu.

N-aş vrea să fiu pus în situaţia penibilă să furnizez e-mailurile pe care domnia sa mi le-a dat personal, cu grilele privind salarizarea demnitarilor şi entuziasmul pe care-l avea la momentul respectiv. A discutat cu preşedintele României, a discutat şi cu mine această temă şi mi se pare extrem de incorect”, a explicat Mihalache, informează antena3.ro.

3 comentarii la “Dan Mihalache, mesaj tăios pentru Ponta: N-aș vrea să furnizez e-mailurile…

  1. Ce bou! Adică recunoaște că el e „adrisantu’ ” și zice că PONTA a discutat cu Iohannis!
    „… pe care domnia sa MI le-a dat PERSONAL”… CE BOOOOOOOOOOOU! :)))))))))))))))))))

  2. NU-TI E RUSINE MAI MIHALACHE ??????NU TE UITI LA FATA DE TA DE CIOLANIST ?????CE COMPETENTE AI TU DE AI AJUNS DINTRUN PARLIT DE PARLAMENTAR DE LA STANGA LA DREAPAT ,LA UN ALT INCOMPETENT CA IOHANES ,UN NEICA NIMENI MEGALOMAN ,INFATUAT SI DE CEA MAI PROASTA FACTURA .SI CREDEAM CA MAI RAU CA BASAESCU NU SE POATE .IATA CA E LOC SI DE MAI RAU .MARS NESIMTITULE CARE VRETI DOAR CIOLAN SI ATAT IAR SEFUL PLIMBARI ,DORMITOARE DE JUMATE DE HECTAR ,HAINE DE LA INSPE DESIGNERI SI TOTUL DIN SI PE BANII NOSTRI .CHIAR SALARIUL TAU INCOMENSURABIL E DIN BANII ROMANILOR S TU RAJESTI CA UN MOJIC SI FARA ARGUME..MARS POTAI FARA CAP SI FARA COADA !!!DAR SALARIII MARI VRETI PENTRU IOHA SI TU SI DEALDE TINE NU-I ASA ????ROMANII NU AU VOIE CA SUNT PROSTI ,EI POT MUNCI PE NIMIC DAR SA LE LUATI VOI SI PIELEA SA TRAITI CA NABABII .MARS
    SATANELOR !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *