Skip to content
Politică

Dan Mihalache, PRIMA reacție după scandalul anchetei Sky News

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune Realitatea TV a comentat scandalul declanşat de ancheta Sky News privind vânzările de armament.

Astfel, Mihalache a susținut că România va comunica autorităţilor britanice faptul că avem de-a face cu o manipulare.

„Ce a spus domnul Diaconescu puţin mai devreme este perfect adevărat.  Au fost discuţii ale instituţiilor statului român şi vor fi notificate şi instituţiile britanice. Poate este o idee bună să contactăm şi autoritatea britanică de reglementare în audio vizual.  

Lucrurile trebuie tratate cu calm.

Bineînţeles că vom face o scrisoare către OFCOM, vom comunica şi instituţiilor statului. Vom comunica faptul că avem de-a face cu un caz evident de manipulare.

Eu nu vreau să fac o analiză a media britanică, nu e neapărat în fişa postului meu. Aş putea explica anumite lucruri, dar deocamdată cred că această reacţie este suficientă”, a conchis Dan Mihalache, potrivit Realitatea.net

1 comentariu la “Dan Mihalache, PRIMA reacție după scandalul anchetei Sky News

  1. Cum nu investim 10% din pib in educatie si biblioteci si nu reconstituim TVR Cultural, desi avem bani economisiti de la Catedrala, valul denigrarii va creste, molipsind si alte zone UE sau nonUE. Grav este ca politicianismul tabloidic occidental, lovindu-ne turismul si munca in UE, exporta in RO si saracie, si propriul (cripto)rasism! Chiar in atmosfera intelectuala de postromânism, când multi români cred despre alti români ca merita infierati ca vitele, nu e prea târziu sa infiintam Institutul pentru Semnalarea si Monitorizarea Antiromânismului (ISMAR), macar acumulându-se pe un site prin voluntari diferitele vexatiuni din presa, politica sau societate, pretutindeni in lume si eventual in RO, pentru a se condensa o imagine de ansamblu. Daca ne vom convinge ca nu exista antiromânism, cu atat mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *