Skip to content
Politică

Dan Mihalache reacţionează după zvonurile privind un eventual conflict cu Mihai Răzvan Ungureanu. Când s-au văzut ultima dată cei doi

În urma informaţiilor vehiculate în presă privind conform cărora consilierul prezidenţial s-ar afla în conflict cu Mihai Răzvan Ungureanu, acesta a clarificat situaţia şi a negat conflictul.

Dan Mihalache a participat sâmbătă la nunta liberalului Mihai Voicu, eveniment în urma căruia au fost vehiculate informații că între șeful cancelariei prezidențiale și MRU există fricțiuni, potrivit dcnews.ro.

Cum se construiește o nonștire într-o zi de duminică. Se iau câteva ingrediente: de pildă, o nuntă și participanții la ea. După care, se contruiește un mic conflict bazat pe nuntă, respectiv între Mihai Răzvan Ungureanu și mine și bazat pe niște relatări incerte ale unor participanți. În felul acesta s-ar putea construi varii conflicte. De pildă, între Vasile Blaga și Cătălin Predoiu, între Cătălin Predoiu și mine ș.a.m.d. Bineînțeles că nimeni nu se străduiește să verifice aceste lucruri. Ele sunt în regim de ‘breaking news’, apar zece minute, apoi dispar. E un exercițiu de presă care va intra probabil într-un manual, într-o zi”, a declarat Dan Mihalache.

Șeful cancelariei prezidențiale a precizat că nu s-a mai întâlnit cu fostul premier „de vreo trei săptămâni” și niciodată în cabinetul președintelui.

„N-am avut niciun fel de discuție cu el în contradictoriu, dimpotrivă, suntem în relații amicale”, a punctat Mihalache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *