Dan Motreanu: Congresul PPE care va fi organizat în martie 2024 va adopta strategia pentru alegerile europarlamentare

Sursă foto: media.pnl.ro
Sursă foto: media.pnl.ro

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu, prim-vicepreşedinte al PNL, afirmă joi că Congresul Partidului Popular European (PPE) care va fi organizat pe 6 şi 7 martie 2024 la Bucureşti este o dovadă a atenţiei pe care PPE o acordă ţărilor din estul Europei, extrem de afectate de consecinţele războiului declanşat de Rusia împotriva Ucrainei.

El precizează că în cadrul Congresului, PPE va adopta strategia pentru alegerile europarlamentare, urmând să participe peste 2.000 delegaţi din peste 40 de ţări, şefi de state şi de guverne din partea PPE, liderii partidelor membre PPE, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola şi comisarii europeni care fac parte din PPE.

”Congresul Partidului Popular European (PPE) va fi organizat pe 6 şi 7 martie 2024 la Bucureşti. Congresul va fi găzduit de Partidul Naţional Liberal. Decizia PPE reprezintă un semn al încrederii pe care o are cel mai puternic partid politic european în PNL. De asemenea, este o dovadă a atenţiei pe care PPE o acordă ţărilor din estul Europei, extrem de afectate de consecinţele războiului declanşat de Rusia împotriva Ucrainei”, a transmis prim-vicepreşedintele PNL, pe Facebook.

Dan Motreanu arată că ”Congresul va adopta strategia PPE pentru alegerile europarlamentare”. 

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL