Dan Motreanu (PNL): Pesediștii nu au mai dat niciun președinte României pentru că românii i-au oprit în turul doi

Sursa foto: facebook

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu spune despre Ciolacu că deși se vrea președinte, nu se delimitează de Ion Iliescu. Liberalul este de părere că Iliescu rămâne patronul spiritual al PSD, și singurul președinte implicat în evenimente care au dus la moartea unor oameni.

„Marcel Ciolacu se vrea președinte, dar nu are curajul să se delimiteze de Ion Iliescu. Acesta era mesajul prin care Marcel Ciolacu putea să le arate românilor că PSD s-a schimbat. De fapt, Ion Iliescu rămane patronul spiritual si politic al PSD. A fost singurul președinte al României dat de PSD și un șef de stat nociv pentru România. A fost și singurul președinte implicat în evenimente care au dus la moartea unor oameni, precum mineriada din iunie 1990.” a spus acesta.

Continuă prin a arăta că de la Iliescu, PSD nu a mai dat niciun președinte României, deoarece românii nu au vrut asta, și nu vor reuși nici cu Marcel Ciolacu. Încheie prin a afirma că PSD este un adversar al democrației, amintind de OUG 13, mineriade, și reacția la manifestațiile de la 10 august.

De la Iliescu, pesediștii nu au mai dat niciun președinte al României pentru că românii i-au oprit în turul doi. Românii stiu ce le poate pielea pesedistilor, deși aceștia se pretind și astăzi, ca și atunci, preocupați de viața cetățenilor. Românii nu vor un președinte din partea unui partid-stat ca PSD , ai cărui reprezentanți s-au dovedit, în repetate randuri, aroganți, vicleni , mincinoși și cu apucături comuniste, dorind să aibă puterea totală. Dorința lor de a controla țara o să fie respinsa de romani si in 2024.

De aceea, PSD nu a mai castigat alegerile prezidentiale de 24 de ani. Ion Iliescu a fost și va fi pentru cel puțin un deceniu de acum incolo ultimul presedinte pesedist al României. Năstase, Geoană, Ponta și Dăncilă nu au putut sări peste umbra lui Iliescu la prezidențiale. Nici Ciolacu nu o va putea face. PSD ramane un partid adversar al democratiei, fapt dovedit de numeroase abuzuri, de la mineriade, la ordonața 13 sau reprimarea manifestației din 10 august.”, a încheiat acesta.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: