Dan Podaru (PNL), acuzații grave la adresa lui Armand: „Copiii au acces la droguri”

Dan Podaru
Sursă foto: Dan Podaru

Dan Podaru – consilier local PNL Sector 1 – trage un îngrijorător semnal de alarmă după ce a intrat în posesia unor informații transmise de reprezentanții Asociației Vocea Copiilor Abandonați. În contextul în care problema consumului de droguri în instituțiile de învățământ din București este un subiect „fierbinte”, în scenariu apare Centrul Sf. Iosif din Sectorul 1 al Capitalei, iar Dan Podaru o acuză pe Clotilde Armand că nu poate gestiona o astfel de situație.

Este vorba despre „două elemente de o gravitate fără precedent”, spune Dan Podaru, după ce a primit, prin intermediul poștei electronice, sesizarea Asociației Vocea Copiilor Abandonați.

Potrivit acestei sesizări, copii de la Centrul Sf. Iosif din Sectorul 1 au declarat că „au acces la droguri”. Mai mult, reprezentanții asociației suspectează și ”activități cu caracter sexual” în incinta centrului și dezvăluie că i-au cerut lui Clotilde Armand, de mai multe ori, să închidă acest centru care reprezintă „o amenințare la adresa integrității fiecărui copil aflat în spațiul respectiv”.

Citește mai mult AICI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: