Skip to content
Politică

Dan Șova, atac la Dragnea și Ghiță

După ce în spațiul public au apărut stenogramele în care Dan Șova își negocia scaunul de la șefia PSD cu Viorel Hrebenciuc, între social-democrați a izbucnit un adevărat război. Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea au anunțat, miercuri, noul tandem care urmărește preluarea șefiei PSD.

Sebastian Ghiță este suspendat din toate funcțiile politice după ce a declarat că Dan Șova și Viorel Hrebenciuc ar trebui să demisioneze din PSD.

Deși Dan Șova a fost cel care a apărut prima dată în spațiul public vorbind despre preluare șefiei PSD în stenogramele cu Hrebenciuc, acum fostul purtător de cuvânt al PSD le solicită colegilor de partid să se concentreze pe campania electorală.

”Zilele acestea au început discuții despre o funcție care îi aparține lui Victor Ponta. Apelul meu este să ne concentrăm pe câștigarea alegerilor. Planuri pentru partid putem anunța public abia după 17 noiembrie”, a scris Dan Șova pe Facebook.

1 comentariu la “Dan Șova, atac la Dragnea și Ghiță

  1. Are dreptate suspendatul Dan Sova. Asteptati dracului sa vedeti rezultatul alegerilor. Presedintia nu este deja castigata. Concentrati-va in special pe turul II….
    Lolek si Bolek(Blaga-Iohannis) joaca tare si marele conducator ce va fi, Iohannis, poate castiga pe 16 noiembrie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *