Skip to content
Politică

Dan Șova: PNL recunoaște că Iohannis și ACL nu sunt capabili să conducă țara

Declarația secretarului general al PNL, Marian Petrache, referitoare la faptul că ACL nu este pregătită să guverneze, nu a rămas netaxată de adversarii politici. Liderul PSD, Dan Șova, a arătat, printr-un comunicat de presă, că Petrache recunoaște că Iohannis și ACL nu sunt capabili să conducă țara.

„Declarațiile numărului doi din PNL, Marian Petrache, care afirmă că în eventualitatea în care Klaus Werner Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, va coabita cu actualul guvern, sunt o recunoaștere a incapacității ACL și a lui Iohannis de a conduce țara. Practic, nici măcar conducerea PNL nu crede în promisiunile de campanie ale celui pe care îl sprijină să ajungă Președintele României.

Asta înseamnă că și PNL recunoaște că trebuie să se guverneze pe baza actualului program, cel asumat de USL în 2012, pe baza căruia România a avut în 2013 cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, de 3,5%, semnalele de până acum indicând o evoluție bună și pentru anul 2014.

Având în vedere că nici măcar oamenii apropiați lui Iohannis nu au încredere în capacitatea sa de a fi un bun lider, de ce ar avea restul românilor? Acest gest de sinceritate facut de Marian Petrache ne spune un singur lucru – este nevoie de Victor Ponta președinte și de continuarea actualei filozofii de guvernare, axată pe creșterea economică, crearea de locuri de muncă și grija față de oamneni”, a afirmat Șova.

1 comentariu la “Dan Șova: PNL recunoaște că Iohannis și ACL nu sunt capabili să conducă țara

  1. Stimati comentatori : am luat cunostiinta de pe un alt site ca dl.Iohannis a facut azi o declaratie naucitoare.Rog cerecetati si comentati.D-sa a spus ca principala problema a presedintelui tarii este sa aiba o viziune,dar cel mai greu lucru este sa o puna in practica.Deci,fiind grea o astfel de sarcina nu e in mod obligatoriu ca ea sa fie indeplinita.Cum vine asta ? In opinia mea,odata definita aceasta viziune – si impartasita noua,in campanie – candidatul in cauza trebuie sa ne arate cum o va face viabila,nu,din capatul locului sa se invedereze ipoteza de neexclus,a nerealizarii ei.Mi se pare astfel ca promisiunea respectiva este declarata himera.Si atunci,ce incredere sa avem in ea,cu atat mai mult cu cat ea ni se va parea cat mai atragatoare ?Dvs. ce credeti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *