Dan Şucu, anunţ de ultimă oră despre intrarea în politică. „Am vorbit clar cu Nicolae Ciucă. De aici plec la Guvern!”

Sursa foto: X

După ce echipa sa, Rapid, a obținut o victorie zdrobitoare împotriva lui FCSB, Dan Șucu se află în centrul atenției cu zvonuri despre o posibilă intrare în politică. Cu toate acestea, afaceristul respinge aceste speculații și dezvăluie că discuțiile cu Nicolae Ciucă au avut scopuri fiscale, nu politice.

Dan Şucu, anunţ de ultimă oră despre intrarea în politică. Desemnat „Omul Momentului” în SuperLiga, Dan Șucu a afirmat în cadrul emisiunii „Suflet de rapidist” că nu are intenția de a se implica în politică și că discuțiile recente cu oficiali ai Guvernului au fost legate strict de aspecte fiscale.

În ciuda zvonurilor, Dan Șucu subliniază că nu are calitățile necesare pentru a fi politician și că se concentrează pe afacerile sale și pe pasiunea sa pentru fotbal. Totodată, el menționează că este președintele celei mai mari confederații patronale din România și că are discuții cu factorii decizionali din țară în calitate de reprezentant al mediului de afaceri.

„Am mai spus-o de nenumărate ori. Nu sunt interesat de o carieră politică. Nu am calităţile necesare de a fi politician. În acelaşi timp, sunt preşedintele celei mai mari confederaţii patronale şi ca reprezentant ai mediului de afaceri am discuţii cu factorii decizionali din România. De aici, de la emisiune, vezi că m-am îmbrăcat oficial, plec la Guvern. Nu este un lucru special pentru mine posibilitatea de a discuta. Chiar şi în confederaţie, primul lucru este să afirmi că nu ai niciun fel de ambiţie politică.

Nu se poate să fii preşedintele unor confederaţii care negociază cu Guvernul sau cu decidenţii, după care să vii şi să spui că vrei să fii politician. Nu mă interesează chestia asta.  Este de un prost gust ieşit din comun. Discuţia cu domnul Ciucă era pe teme pur fiscale. Au fost nişte creşteri de taxe, era dorinţa noastră, ca oameni de afaceri, dacă creşterile respective, cu adevărat, şi-au adus contribuţia în acoperirea deficitului bugetar. Cu totul şi cu totul alte poveşti.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL