Skip to content
Politică

Dan Tudorache  a cerut renumărarea voturilor de la Sectorul 1: E normal să se verifice fiecare vot

PS News

​​Scandalul de fraudă de la Sectorul 1 se extinde. După ce luni candidata Clotilde Armand acuzase nereguli grave în procesul electoral, acum, contracandidatul său, Dan Tudorache, susţine acelaşi lucru şi cere Biroului Electoral Central renumărarea tuturor voturilor.

Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris, marți, Tudorache pe Facebook.

Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a acuzat luni de tentativă de fraudare a alegerilor pe Dan Tudorache, susținând că în sediul Primăriei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Cei de la USR au sesizat Poliția, care a anunțat că mai multe persoane au fost duse la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *