Skip to content
Politică

Dan Tudorache, concluzie amară după decizia lui Clotilde Armand: Nu mai vrea să investească în cele patru spitale

Inquam Photos / Octav Ganea

Atac dur lansat de fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, la adresa actualului edil, Clotilde Armand, după retragerea finanțărilor pentru mai multe spitale din Capitală.

”Erau finanţate şi de Primărie. O cotă parte din banii pe care îi consumau în decursul unui an veneau şi de la Primăria Sectorului 1. Erau diverse investiiţii, era vorba de utilăţi, de asigurarea pazei celor patru spitale. Într-adevăr, a fost o decizie a Curţii de Conturi înainte ca eu să fiu primar. Decizia Curţii de Conturi a venit în primăvara anului 2016, pentru că era solicitarea administraţiei PNL de la acel moment, să renunţe la investirea în aceste patru spitale. Eu când am ajuns primar, în vara lui 2016, am avut o discuţie cu cei de la Curtea de Conturi şi am făcut o solicitare în acest sens, să pot investi sau să termin lucrările care au fost începute. Mă refer la lucrările de investiţii în cele patru spitale. Eu în fiecare an făceam această solicitare, să îmi permită să investesc în cele patru spitale. E adevărat, acesta era rolul primarului, să hotărască dacă doreşte să investească într-un obiectiv sau nu”, a declarat Dan Tudorache, la Antena 3.

Tudorache a mai spus că în şedinţa de la Primărie s-a putut vedea că „nu se mai doreşte să se investească în cele patru spitale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *