Skip to content
Politică

Dan Tudorache nu se dă bătut: ”Consider că n-am pierdut. Am fost furat”

Inquam Photos / Octav Ganea

Lupta pentru Primăria Sectorul 1 s-a încheiat cu victoria lui Clotilde Armand. După mai multe controverse și acuzații, Dan Tudorache a afirmat, vineri dimineață, la sediul PSD, că „mi se pare că a fost un furt pe față și eu consider că n-am pierdut. Am fost furat”.

„Pot să spun că m-au furat, nu pot să spun că am pierdut. M-au furat, deci este o diferenţă„, a declarat Tudorache la sediul central al PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii partidului cu organizaţia PSD Bucureşti.

El a adăugat că nu au fost luate în considerare contestaţiile sale, pentru că s-a considerat că acestea au fost tardive.

„Deci, nu au constatat că nu s-a întâmplat nimic, ci că le-am depus târziu. Cum să le depun pe data de 29, când faptele s-au petrecut pe 30? (…) Mi se pare că a fost un furt pe faţă şi eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a afirmat Tudorache.

La Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat cu 40,94% dintre voturi, respectiv un număr de 36.455 voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a întrunit 39,81% din voturi, reprezentând un număr de 35.451 voturi.

În Consiliul local al Sectorului 1, PSD a obţinut 9 mandate, Alianţa USR PLUS – 9 mandate, PNL – 6 şi PMP – 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *